Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Career Event Business Innovation 2020

3 december - 15:00 - 17 december - 17:00

Bent u op zoek naar studenten voor een innovatie-opdracht of meewerkstage in uw bedrijf? Tijdens het Career Event 2020 maakt u middels speeddates persoonlijk kennis met studenten Business Innovation die graag in contact komen met uw bedrijf. Voldoet u aan de voorwaarden voor een stagebedrijf? Dan bent van harte uitgenodigd.

Deelname in 2020

Vanwege Covid-19 wordt het evenement dit jaar online op drie middagen georganiseerd via Microsoft Teams. U kunt zelf uw voorkeur aangeven en kiezen uit donderdag 3 december, 10 december of 17 december van 15:00 tot 17:00 uur.

Tijdens het event gaat u in de vorm van een speeddate in gesprek met 5 à 6 van onze studenten. Elk gesprek duurt 12 minuten, gevolgd door korte feedback van uw kant.

Het doel van het Career Event

Uiteraard hopen we dat u een concrete opdracht voor ogen heeft, maar u kunt ook vrijblijvend kennis komen maken. Het gesprek is dan nog steeds een goede sollicitatie-oefening voor onze studenten en wie weet waarmee we u in de toekomst van dienst kunnen zijn. De innovatie-opdracht voeren zij vanaf eind januari voor u uit waarbij zij gedurende 18 weken 1 dag in de week bij uw bedrijf aanwezig zijn. De reguliere derdejaarsstages van 20 weken zijn fulltime (innovatie-opdracht voor uw bedrijf plus meelopen) en starten in september.

Bent u geïnteresseerd in studenten met kennis en vaardigheden van de hele innovatiecyclus? Studenten die creativiteit en ondernemerschap combineren om tot betere resultaten te komen voor uw bedrijf? En wilt u graag snel en persoonlijk in contact komen met meerdere van deze studenten? Meldt u dan nu aan voor het online Career Event 2020! Aanmelden gaat eenvoudig via deze link. Het totaal aantal tweedejaarsstudenten bepaalt het maximum aantal bedrijven dat kan deelnemen aan het Career Event. Dus wees er snel bij en voorkom een plek op de wachtlijst.

  

Gegevens

Begin:
3 december - 15:00
Einde:
17 december - 17:00
Site:
https://www.formdesk.com/avansaomi/CareerEventBI2019

Locatie

Online

©2020 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?