Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CAREER EVENT BUSINESS INNOVATION 2019

29 november 2019 - 11:30 - 16:00

Gratis

Bent u op zoek naar studenten voor een innovatie-opdracht of meewerkstage in uw bedrijf? Tijdens het Career Event 2019 op vrijdag 29 november maakt u middels speeddates persoonlijk kennis met studenten Business Innovation die graag in contact komen met uw bedrijf. Voldoet u aan de voorwaarden voor een stagebedrijf? Dan bent van harte uitgenodigd.

Tijdens het event gaat u in de vorm van een speeddate in gesprek met 5 à 6 van onze studenten. Elke gesprek duurt 12 minuten, gevolgd door korte feedback van uw kant. De sollicitatie carrousel begint om 12.15 uur, maar we verwelkomen u graag om 11.30 uur met een broodje voor de lunch op Onderwijsboulevard 215 in ‘s-Hertogenbosch. We lichten dan ook de praktische gang van zaken toe.

Uiteraard hopen we dat u een concrete opdracht voor ogen heeft, maar u kunt ook vrijblijvend kennis komen maken. Het gesprek is dan nog steeds een goede sollicitatie-oefening voor onze studenten en wie weet waarmee we u in de toekomst van dienst kunnen zijn. De innovatie-opdracht voeren zij vanaf eind januari voor u uit waarbij zij gedurende 18 weken 1 dag in de week bij uw bedrijf aanwezig zijn. De reguliere derdejaarsstages van 20 weken zijn fulltime (innovatie-opdracht voor uw bedrijf plus meelopen) en starten in september.

Bent u geïnteresseerd in studenten met kennis en vaardigheden van de hele innovatiecyclus? Studenten die creativiteit en ondernemerschap combineren om tot betere resultaten te komen voor uw bedrijf? En wilt u graag snel en persoonlijk in contact komen met meerdere van deze studenten? Meldt u dan nu aan voor het Career Event 2019! Aanmelden gaat eenvoudig via deze link. Het totaal aantal tweedejaarsstudenten bepaalt het maximum aantal bedrijven dat kan deelnemen aan het Career Event. Dus wees er snel bij en voorkom een plek op de wachtlijst.

Gegevens

Datum:
29 november 2019
Tijd:
11:30 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Ingrid Trum-Bosch
E-mail:
careerevent.aomi@avans.nl

Locatie

Avans Hogeschool
Onderwijsboulevard 215
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5223 DE Nederland
+ Google Maps

©2020 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?