Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Get Inspired for Tomorrow, editie 2018

22 februari 2018 - 13:30 - 17:30

Gratis

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in de retail? Laat u inspireren door topsprekers uit de branche bij Get Inspired For Tomorrow 2018! Hét jaarlijkse retailevent dat de opleiding Small Business & Retail Management van Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch en VEDIS Retailplatform gezamenlijk organiseren. Actuele kennisdeling tussen onderwijs en beroepspraktijk. Gratis voor studenten en bedrijven uit het netwerk.

Customer Experience 3.0

Editie 2018 staat geheel in het teken van Customer Experience 3.0. Dit behelst de huidige ontwikkeling naar betekenisvol ondernemen en een duurzame samenleving. Maar ook alle trends in e-commerce. Deze transitie vraagt, naast technische knowhow, veel van onze verbeeldingskracht en ons innovatieve vermogen. Het vergt een andere manier van denken en kijken.
Kees Klomp, expert op het gebied van de betekeniseconomie en schrijver van diverse boeken over dit onderwerp zal spreken tijdens GIFT2018.  Evenals Joep Langen (Koeckebackers). Inclusie is zijn thema, waarbij het bakken van koekjes middel is om mensen die thuis op de bank zitten met een extra zetje naar werk te brengen.

Dagvoorzitter Roos Moggré

Een andere terugkerende gastspreker is Prof. Kitty Koelemeyer. Zij legt de verbinding tussen enerzijds de nieuwe technologie die op ons afkomt in retail in de vorm van “Conversational commerce” en anderzijds het bovengenoemde thema van betekenisvol ondernemen. De hoofdgast in de College Tour is Gerard van Breen, CEO van A.S. Watson Health & Beauty. Dagvoorzitter is ook dit jaar weer Roos Moggré van Wakker Radio- en TV-journalist en presentatrice van Goedemorgen Nederland.

Aanmelden

Voor aanmelden en meer informatie over de het programma, de sprekers en de seminars, kijk op http://getinspiredfortomorrow.nl/

Gegevens

Datum:
22 februari 2018
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
Gratis
Website:
http://getinspiredfortomorrow.nl/

Locatie

Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch
Onderwijsboulevard 215
DEN BOSCH, Nederland 5223DE Nederland
+ Google Maps

©2020 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?