VACATURES

De opleiding Business Innovation van Avans Hogeschool organiseert van 28 januari t/m begin juni 2019 Innovatie Challenges voor 3de jaars studenten rondom de Sustainable Development Goals (SDGs).

 

Wat is de Avans Hogeschool SDG Innovatie Challenge?

Gedurende een semester zullen studententeams, samen met docenten, experts, partner-organisaties/bedrijven, een innovatieopdracht uitvoeren die bijdraagt aan de SDGs. De studententeams werken in 7 ‘open innovation hubs’, ieder met een thematische focus binnen de SDGs. aan de uitwerking van een innovatief concept, product of dienst. Waarbij de focus ligt op toepasbaarheid van dit product of dienst in de praktijk.

Binnen de open innovation hubs zoeken studenten samenwerkingspartners in de vorm van opdrachtgever of opdrachtnemer, co-makerschap, of kennisuitwisseling. In dit stadium is nog niet duidelijk wat de behoefte is en kunnen externe partijen zoals u, alvast aangeven klaar te staan om deel te nemen.

 

Wat krijgt u er als bedrijf of organisatie voor terug?

  • Een oplossing of uitgewerkt idee op een voor u relevante SDG innovatie
  • Meer zichtbaarheid van de bijdrage die u als bedrijf of organisatie levert aan de SDGs
  • Netwerkmogelijkheden met andere bedrijven en organisaties als deelnemer aan de open innovation hubs of tijdens een van de evenementen

 

Interesse?

Heeft u interesse om deel te nemen, of een bijdrage te leveren aan de innovatiehubs? Neem dan contact op met ons voor 7 januari 2019 en wij nodigen u uit! Meer info? Bel met Kees van Kaam (06-22376438), Elies Hagedoorn (06-20362656) of Sjoerd Bos (06-53892123).

The post Hbo-studenten voor u aan de slag met een SDG innovatie. appeared first on B-Outstanding.

Hbo-studenten voor u aan de slag met een SDG innovatie.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?