VACATURES

Als MOEVS bieden wij verschillende hippe elektrische vervoersmiddelen aan die nét wat anders zijn dan de meeste vervoersmiddelen. Zo zijn wij voor zuid Nederland dealer van de elektrische brommobiel Birò, e-bike SUPER73, e-moped Eysing en elektrische step Segway.

Buiten deze merken zijn we letterlijk en figuurlijk constant in beweging en kijken we om ons heen wat we nog meer kunnen aanbieden zodat we ten alle tijden de gaafste elektrische voertuigen hebben staan. Zo komt er binnenkort nog een erg populaire e-step uit Amerika bij en een zeer innovatieve nieuwe e-bike. Met een snel groeiend jong en ambitieus team en de vetste producten op de markt hebben wij een hele leuke en vooral leerzame stage voor jou! Zo zijn we constant aan het werk met de vetste ambassadeurs, waaronder DJ La Fuente, Joel Borelli, Ryan Thomas, Riechedly Bazoer en nog veel meer! We hebben meerdere keren in het jaar fotoshoots zodat we ook online ons uitzonderen van de rest.

Kortweg, veel leuke ontwikkelingen en erg dynamisch! Klinkt dit goed voor jou? En ben jij geïnteresseerd om te leren hoe het er hier op de werkvloer aan toe gaat? Wil jij ons daarbij helpen verder te groeien en jouw stempel op ons bedrijf zetten? Dan zoeken wij jou!

The post Meewerkstage MOEVS appeared first on B-Outstanding.

Meewerkstage MOEVS

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?