VACATURES

Volgens studenten en werkveld zijn de opleidingen Business Innovation en Ondernemerschap & Retail Management van Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch de beste van heel Nederland. Dat blijkt onder meer uit de Keuzegids Hbo 2019 die vandaag verscheen. En Avans is voor de vijfde keer op rij benoemd tot beste grote hogeschool van Nederland.

Business Innovation kreeg daarbij ook nog het kwaliteitszegel ‘Topopleiding’. Dat betekent een score van 75 punten of meer (van de 100). Ondernemerschap & Retail Management (ORM) blijft hier met 72 punten niet ver vandaan en laat de andere ORM-opleidingen in Nederland ruim achter zich. Wij zijn dankbaar en trots vanwege dit compliment. En ons terdege bewust dat het juist de verbinding met het werkveld in ons onderwijs is, die onze studenten de kans geeft het maximale uit zichzelf te halen.

De Keuzegids verschijnt jaarlijks en is een onafhankelijke gids bedoeld om scholieren te helpen bij hun studiekeuze. De ranglijst is gebaseerd op resultaten van de Nationale Studenten Enquête (NSE), studiesuccescijfers (ministerie OCW) en de keuring van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

The post Nummer 1 van Nederland: wat een schitterend resultaat appeared first on B-Outstanding.

Nummer 1 van Nederland: wat een schitterend resultaat

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?