VACATURES

Onze uitdaging is om een aantrekkelijk werkgever te zijn voor jongeren en hen te boeien en te binden. Voor meer informatie zie de opdrachtomschrijving.

Naar wie zijn wij op zoek? Wij zijn op zoek naar een zelfstandige creatieve ontdekkingsreizig(st)er die ons helpt in deze uitdaging. Dit mag een stage zijn of een afstudeeropdracht. Dat bepaal je helemaal zelf.

De opdracht wordt uitgevoerd binnen de HRM afdeling en je wordt begeleid door Monique Roosen (Strategisch Innovatie Adviseur binnen de provincie). Referentie: Wil je meer weten over hoe het is om stage te lopen of om af te studeren binnen deze afdeling neem dan eens contact op met Anouk van Bussel (4e jaar studente Business Innovation/Advanced Business Creation).

Pluspunt mbt de opdracht: Binnen deze context kun je de opdracht samen met ons verder aanscherpen zodat deze helemaal past bij jouw leerdoelen en talenten.

Voel jij je uitgedaagd en zou je hierover eens van gedachte willen wisselen, neem dan contact op met Monique Roosen (mroosen@brabant.nl).

Ontdekkingsreiziger gezocht voor aantrekkelijk werkgeverschap

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?