Wat zijn we trots! Onze opleidingen Business Innovation en Ondernemerschap & Retail Management zijn voor het 3e jaar op rij verkozen tot Topopleiding door de Keuzegids Hbo. 

Daarnaast staat de Avans Hogeschool voor de 7e keer op rij bovenaan de ranglijst en is daarmee Beste Grote Hogeschool van 2021.

Avansvoorzitter Paul Rüpp: “Prachtig om te zien dat we opnieuw nummer 1 zijn in de Keuzegids, al is dat dit jaar meer op basis van onze resultaten. Relatief weinig uitval, hoog bachelorrendement, positieve accreditaties, direct goedgekeurde kwaliteitsafspraken, positieve instellingsaccreditatie voor kwaliteitszorg. Allemaal heel belangrijke elementen, maar wat ontbreekt is het oordeel van onze studenten. Tegelijk zijn we natuurlijk nu in een heel andere werkelijkheid terecht gekomen door de maatregelen rondom de bestrijding van het coronavirus. Daarom is het vooral nu zaak veel aandacht te besteden aan hoe we deze generatie studenten kwalitatief goed onderwijs blijven geven met zoveel mogelijk aandacht voor het sociale ontmoetingsaspect van studeren. Want leren doe je samen. Daar staat Avans Hogeschool voor.”
Lees het gehele nieuwsbericht op avans.nl.

Over de Keuzegids Hbo
De Keuzegids Hbo is een onafhankelijke gids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. Het doel van de Keuzegids is om de studiekiezer van relevante informatie te voorzien zodat ze tot een gedegen keuze kunnen komen. www.keuzegids.nl.

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?