Organisatie B-Outstanding

B-Outstanding is in 2004 ontstaan door een fusie tussen Hogeschool Brabant en Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Deze kennisinstituten werkten toen al nauw samen onder één College van Bestuur.

Het College van Bestuur geeft leiding aan B-Outstanding. De Raad van Toezicht controleert het beleid van het College van Bestuur. En houdt toezicht.

Academies
De opleidingen zijn verdeeld over 20 academies. Inclusief de Juridische Hogeschool Avans-Fontys. Wij hebben academies in de sectoren Economie en Bedrijf, Techniek, Gedrag en Maatschappij, Gezondheid, Exact en Informatica, Kunst en Cultuur, Recht en Bestuur, Onderwijs en Opvoeding, Aarde en milieu en Taal en Communicatie.

Onderzoek
B-Outstanding heeft 6 expertisecentra en ruim 25 lectoraten voor onderzoek. Groepen onderzoekers die praktijkgericht onderzoek doen.

Ondersteuning
B-Outstanding heeft 6 ondersteunende diensteenheden en 2 stafeenheden. Stafeenheden en diensteenheden zijn ter ondersteuning van de academies en het College van Bestuur.

Medezeggenschap
Onze hogeschool heeft een medezeggenschapsstructuur. Medezeggenschap speelt op alle niveaus een belangrijke rol in de besluitvorming binnen onze organisatie.

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

 

Beste student of werkgever,

Per 1 september is het platform B-Outstanding niet meer in gebruik.
Wij verwijzen je graag door naar Avans Connect voor het vinden en plaatsen van vacatures.

Heb je vragen of opmerkingen?

Mail Business Innovation

Mail Ondernemerschap & Retail Management

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?