VACATURES

Een Redactie- en (Online) Marketing stage bij MANIFY. Ofwel, het creëren van toffe content dat door duizenden mensen gezien wordt. Meedenken over nieuwe rubrieken en creatieve concepten. Daarnaast mag je o.a. ook de mooiste events bezoeken en meehelpen op onze legendarische vrijmibo. Jup, het is best zwaar… Maar ook leerzaam, let maar op:

Wat bieden wij jou?

Een zeer gevarieerde en flexibele stage bij een zeer snel groeiend bedrijf. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, je wordt gezien als een volwaardig medewerker. Je krijgt de vrijheid om je creativiteit kwijt te kunnen in gave nieuwe projecten en een kijkje in ondernemerschap anno 2020. Daarnaast krijgen je producten een podium bij een zeer groot publiek!

Het is hard werken, zacht werken, maar ook veel plezier. Als je presteert mag je mee naar vette events, evt. perstrips (binnen- en buitenland) en ontmoet veel invloedrijke mensen. Het is knallen, maar we nemen je dan ook mee in alle facetten van de online mediawereld! Leerzaam, goed voor je CV, minder goed voor je nachtrust. Ofwel: een geniale stage met veel verantwoording.

The post Redactie en (online) marketing bij Manify appeared first on B-Outstanding.

Redactie en (online) marketing bij Manify

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?