VACATURES

Doe jij een MBO of HBO opleiding marketing & communicatie en zoek jij een nog een leuke stage? Misschien hebben wij dan de stageplek voor jou!

Ben jij die gemotiveerde 3e jaars HBO of MBO niveau 4 student die een meewerkstage zoekt met een studierichting van o.a. Communicatie / Marketing / Social Media? Lijkt het jou te gek om in een eigenwijs en vooruitstrevend bedrijf te komen werken waarin je jouw stageopdracht zelf vorm geeft en waar je voldoende vrijheid krijgt om bestaande marketing / communicatie activiteiten uit te voeren op het gebied van o.a. Social Media, PR, vormgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Tijdens deze meewerkstage ga je verder vorm geven aan de marketingstrategie van ons nieuwe eigen merk. Er is volop ruimte om het merk mee groot te maken! Daarnaast ondersteun je het verkoopteam zo veel mogelijk in de dagelijkse (marketing) werkzaamheden en maak je de klant of prospect nieuwsgierig naar wat Delicia te bieden heeft door het verzorgen van monstermateriaal. Dit kan bij bestaande en nieuwe klanten zijn.

 

Jij zorgt ervoor dat alles netjes geadministreerd wordt en helpt de Sales Assistants met het voorbereiden van klantafspraken, interne meetings en beurzen. Met jouw zelfstandige en flexibele werkhouding zorg je dat dit alles op rolletjes loopt en pak je daarnaast diverse hand-en-spandiensten op.

The post STAGIAIR(E) ONDERSTEUNING VERKOOP appeared first on B-Outstanding.

STAGIAIR(E) ONDERSTEUNING VERKOOP

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 B-Outstanding - alle rechten voorbehouden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?